Strawberry Swing

Jag älskar denbhär låten, Coldplay in my <3

Coldplay - Strawberry Swing


Huvudvärk from hell!

Hejhej. Kom nyss hem från skolan, hade precis utvecklingsamtal! i 1 timma o 10 minuer typ, fett länge! :D Nu ska jag nog gå ut och slänga soporna sen äta. Sen vet jag inte om det bli gymmet efter det med Stefan!

Imorgon har vi två prov så ikväll blirre väl att plugga om inte annat... Idag har jag jätteont i huvudet och det känns som att mitt huvud ska sprängas blääääää!!! Värsta jobbigt :(

Dagens Låt!


Danjah - Oh Lord



Godnatt!

Godnatt allihopa! Nu ska jag göra mig i ordning för att sova. Skola imorn, har inte saknat det... Aja! Jag överlever nog det!

En bra låt såhär på kvällen :)


Tinie Tempah - Pass Out



Veckan!

Nästa vecka ser ut som så att det är skola. Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra. På tisdag ska jag vara med Malin efter skolan! :D Onsdag vet jag inte, men jag vill gå på gymmet med Marvin. På torsdag är det kören, fredag vet jag inte, kanske vara med en kompis?

På lördag är det träning! På söndag vet jag inte riktigt. Nu ska jag nog gå ner och göra det nästan alla gör! kolla på Solsidan! :D


Dagens Låt!


Million Stylez - Supastar



Favoritspel!

Nummer 1: Dragon Age: Orogins


Nummer 2: Call of Duty: Modern Warfare 2


Nuuummer 3: Guild Wars

GW

Då var lovet slut!

Aah, nu är snart sportlovet slut för i år :( Jag är nöjd med lovet iaf.

Idag skulle jag har dragit te gymmet med Marre men jag var hos Malin ganska länge, så det blir nog imorn kanske. Annars så sov Marvin över hos mig till idag. Sen så gick jag till Malin vid 11.30 och kom hem från henne nyss. :)

Vi spelade kort och UNO, kollade på filmen Fucking Åmål och var vid datorn :) Tack för idag älskling<3


Dagens Låt!



DJ Khaled - Out Here Grindin' feat. Akon, lil boosie, Plies, Ace hood, Trick daddy, Rick Ross



Dagen!

Idag har varit sådär, spenderade förmiddagen med att vara ledsen men jag fick ut mina agretioner på träningen! :D Nu ska jag hjälpa mamma lite och städa o laga mat!

Vad ska alla andra göra denna trevliga lördagskväll? :)


Dagens Låt!


Flipsyde - Someday






Jiddra Inte!

Det här är en bok som är en helt och hållet sann historia av :Patrik Pelosio, Theodor Lundgren. den är så himla bra, gripande och man bara vill läsa mer. Boken är skriven i tredje person. Händelserna är dramatiserade men inget är överdrivet.

Det är en bok jag rekomenderar, den är helt fantastiskt bra. Jag vill ha en film av det!!!

Jag fick boken i julklapp men ville ha den redan första gången jag hörde om den, några dagar innan den släpptes fick jag höra om den av patrik själv, på TV i Vakna Med The Voice.







Planer för helgen!

Hejhej! Idag har jag suttit framför datorn ett tag, efter det har jag bara läst böcker. Jag läste ett kapitel ur "Att välja Glädje" och jag ska snart fortsätta läsa boken "Jiddra Inte". Men först ska jag gå till affären och köpa mjölk. Snart ska jag vara med Malin, jag vet inte vad vi ska göra, men vi kommer nog hitta på något kul. :)

Imorn ska jag till Mormor på förmiddagen och sen har jag träning, efter träningen ska jag vara med Marvin en stund, vi ska nog kolla på film. :)

På söndag vet jag inte vad jag ska göra.


Foto med Marvin!

Kom just hem från att jag var ute och fota, var ute i två timmar :D Marvin ringde mig när ajg var ute och jag frågade ifall han ville hänga med, schysst som han är så följde han med mig! Vi typ skrek så att alla typ kollade på oss när vi var ute, men vi hade skitkul.

Vi gick typ aslågnt. Fick inte så många bra bilder men här är några :D

OBS! ALLA BILDER ÄR OREDIGERADE OCH MINA! TA INTE UTAN ATT FRÅGA!




Två tuffingar AKA Marvin o Emil!



HEMKÖP! :D




Marshall :3

Ont i huvudet

Hejhej! Idag har jag varit på körenfrån 14-17, sen så satt jag vid datorn ett tag och sen började läsa, jag läser boken "Att välja Glädje" Som jag fick av min sötnos när jag fyllde år :D<3 Nu ska jag gå ut och fota lite, sen fortsätta läsa!

Idag har jag haft världens huvudvärk :( Värsta jobbigt...


Dagens Låt!


Christina Aguilera - Fighter



Dagens Låt!

Fall Out - Lil Jon Feat. Travis Porter





Utmattad!

på dagens träning var vi bara 10 personer för att vi skulle ha haft spelarmöte på munktell men det blev ändrat i sista stund. Men det var en skitjobbig och skitrolig träning, fast Simon bröt nog sin handled... Det var tacklingsövningar och massa fys idag.

Den hårdaste och roligaste träningen

Imorgon ska jag till kyrkan vid 9 och sjunga :D

Idag!

Joo, idag har varit sådär... Var på kören och var ledig från skolan idag... När jag kom hem från kören pratade jag med mamma, det förändrade nog mitt liv :o för tidigt att säga ifall det bara påverkade mig idag, eller ifall jag kommer känna som jag gör nu... Jag hoppas det iaf.

Imorn är sista dagen i skolan innan lovet. På söndag blir det att sjunga i kyrkan och sen sova hos Malin :D<3 Om jag längtar!








FÖR ALLAS INFORMATION SÅ SAKNAR JAG MIN FLICKVÄN MALIN JUST NU!

Alla Hjärtans Dag!

Glad Alla Hjärtans Dag allihopa! :D Idag ska jag vara med Malin efter skolan, det kommer bli bäst! :D Nu ska jag snart gå och äta frukost, sen ska jag ta bussen till skolan. Slutar 15:25, det är lite tråkigt :/
Men idag kommer bli en helt underbar dag!

Dagens Låt!

Owl City - Vanilla Twilight



The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

Blöä trött!

Är öm i kroppen och har världens finaste skrubbsår på benen :D Idag har jag bara städat och fixat inför imorn, kommer bli helt underbart! Malin kommer över vid 16:30 då ska vi äta och sen så vill jag nog ta det lugnt o mysa lite, min kropp orkar liksom inte, haha! xD
Bilder får ni nog imorn! :) Satt och gjorde ett kort till henne i nästan 2 och en halv timma :D Idag är jag ovanligt nöjd med mig själv! :D

Dagens träning!

Idag så fick vi först "punishments" för att folk kom försent och glömde pads... Det var SKITJOBBIGT! sen så körde vi tacklingsövningar iaf alla "Line backers". Tycker det är lite skumt att jag spelar "WR" (Wide Reciver) som offense och LB (Line backer) som defence xD

Men sen hade vi "Fumble" övningar som var idiotiska att ha inomhus... Det går ut på att ni är två som ska ta bollen som tränaren kastar, man står brevid varandra, tränaren kastar bollen och då springer ni efter den, ni hinner aldrig springa ifatt bollen för ens den ligger på marken, så ni ska slänga er över bollen och hålla fast vid den för et liv.

Den som inte tar den får göra 10 armhävningar. Jag fick göra 20 armhävningar och tog bollen 4-5 gånger, det roliga var att jag hade kortbyxor och då skrapade jag upp knäna och armbågarna på idrotts hallens golv, man kanske har ramlat på den några gånger i skolan, men att springa så fort man kan och sen dycka över bollen är en helt annan sak!!!!! DET GÖR OONNNNT!!!!

Så nu kan jag knappt kramas.... Skulle krama min mamma och jag typ dog :( Får hoppas att jag snart är mindre öm xD

Nu blirre att städa rum! :D





SÅ GÖR MAN! Fast inomhus! och det står inte stilla...
Och jag hade inte sånna byxor.... Eller handskar...




Idag, lööööördag!

Idag vaknade jag vid 10:30~ Sen så gick jag upp o satte mig vid datorn. Snart är det dags för träning, sen blirre hem o städa och göra i ordning för på måndag!! :D Igår var jätteroligt! Jag typ var död på vägen hem haha! Men det var verkligen sjukt kul :)

Nu ska jag äta frukost!

Helgen!

Hejhej! Gameoff för denna vecka då! Har mycket att göra i helgen, alla hjärtans dag på måndag, suverränt! Då blirre att vara med sötnosen! :D<3 Ska bli jättekul!

Imorn blirre körläger på stjärnholm! Hemma 00:02 på lördagen, då blirre sängen o sen senare vid 14 att tagga över till Marvin o sen på träning! Kul! :D resten av dagen blir det att städa rum och hus! På söndag blir det att skriva alla hjärtans dag kort och förbereda lite mer till på måndag! :D

På måndag blir det skola o sen hem o typ duscha, sen kommer Malin och så ska vi laga lite mat o mysssssa! :D Lääängtar!!!



En sten jag fick av Malin, fin va? :D Älskar dig Malin! <33333


Dagens Låt!


DJ Khaled - All I Do Is Win





Den här låten tillängnar jag Malin Sirviö! :D Kolla hennes blogg

Dagens Låt!


Foo Fighters - Best Of You







Woups!

Okej, okej... Nu har jag inte bloggat på ett tag va!? Haha, men endå. Jag har sovit hos Malin i helgen, spelat lite med kompisarna och tagit mig tid att städa rummet idag!

I veckan så är jag själv hemma med Johnny te på torsdag eller onsdag. På onsdag ska jag vara med Malin.


FREDAG!

Efterlängtat fredag äntligen, var typ halvdöd i skolan idag. Sen kom jag hem o var lite piggare, tog en dusch o mådde faktiskt riktigt bra, efter det så åt jag. Sen så läste jag lite Guinness World Records och delade på en Twix med min syster :D

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ikväll blir det BIO med min älskling, som jag hoppas kommer göra kvällen riktigt bra :D Sen ska jag sova hos henne, hoppas på en underbar kväll då!

Just ny lyssnar jag på:


Lady Gaga - Poker Face




Jag brukar inte gilla Lady Gaga så mycket men ibland får jag bara lust :D

Dagens Låt!


Sum 41 - No Reason



Eminems bästa låt! (Enligt mig)

Jaa, nu var det jue så att jag satt o lyssna på en spellista på spotify (Ca, 2700 låtar i den xD) har random på, o så spelas "The Real Slim Shady" o då fick jag värsta lusten att lyssna på Eminem. Det var jue ett tag sen man var besatt av att lyssna på honom, så jag lyssnade o så plötsligt hörde jag denhär låten som jag gillar asmycket. Enligt mig den bästa han har gjort! :D

Talkin´ 2 Myself



Dagens Låt!


SMS Music - Stjärnan i Det Blå







Ser du stjärnan i det blå,
Ja den lyser för oss två,
Du får mig att förstå,
Ditt namn får hjärtat mitt att slå!

Dagen!

Idag har varit kul :) Fast jag var typ trött tills idrotten! Måste bara säga att alla som var med idag gjorde ett asbra jobb! Då är det kul att vara med! Vi ska jue vara med i skolcupen sen, fett kul :D

Snart blirre att gå till kören, jag är lite halvförkyld så min röst typ cp:ar men det går nog!

När jag kommer hem blir det typ att SOVA (Y) Imorgon ska jag på BIO med min sötnos Malin, kommer bli fett kul :D Vi ska se, "Love And Other Drugs" Sen ska jag sova hos henne, vi kommer nog hem från BIOn vid 23:30~ Då ska vi nog spela lite UNO! :D

KRAM!

//Emil :)


Sasuke, Naruto karaktär!

Sasuke är en av dom två överlevande från Uchiha-klanen och har då deras "Blodline abillity" "Sharingan". Sasukes ultimata mål är att döda sin bror (Kolla på serien om ni vill veta varför). Han är i samma ninjagrupp som Naruto. Naruto och Sasuke tävlar alltid om allting.

Dom vill båda visa att dom är bättre än varandra. Jag gillar Sauske, han är lätt min favorit! Han är ganska mystisk och besatt av sitt mål att döda sin bror. Så han tränar hårt och vill bli starkare.






Lista på filmer jag vill se innan 2011 är slut! 2/2-2011

Underworld 4: New Dawn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Kommer 2012, men jag vill ändå se den innan 2011 är slut(y) )

Twilight: Breaking Dawn

Tron Legacy

Shutter island

Love and Other Drugs (Ska se på BIO på fredag!)

Easy A

Trasel

Pandorum

Fyller på vart efter :D




Lista på serier jag vill kolla på innan 2011 är slut!

Supernatural (Sett 3 säsonger av 5)

Entourage

Stargate: Universe (Sett första säsongen)

Bleach

Gundam: Wing

2 and a half men (sett några avsnitt hit o dit)

Naruto (Shippuden)

Vampire Daiaries (Sett alla avsnitt som är ute nu, men hoppas på fler)

True Blood (Vet att det kommer fler säsonger)

Devil May Cry (Vill se igen, har på DVD så!)

Futurama









Dagens Låt!


Blir en klassiker!

Eminem - The Real Slim Shady



Godmorgon!

Nu ska jag snart gå till skolan och sen kanske vara med Max, vi slutar 13.15 idag tror jag, super!!! Vet dock om det gäller mig. Skulle vara toppen att få sluta tidigt, då blir det än lätt vecka!

På fredag blir det nog BIO med Malin och sen på lördag träning, på fredag har jag inte spelat på en månad, men jag har inte tid att spela den dagen, det gör mig inget! På lördagen vet jag inte heller ifl jag har tid, ska ha träning, va med Malin och städa mitt rum.

KRAM!

//Emil


Gaara, Naruto karaktär

Gaara är en "Sandninja" från "The hidden village of Sand". Först när han kom in i serien så ogillade jag honom, men när man fick höra hans historia och bakgrund började jag förstå honom och varför han är som han är. Jag började faktiskt gråta lite också.

Han är en av dom bästa karaktärerna hitils i Naruto, är på avsnitt 81/220 Han fångade mitt intresse och han är helt awesome! Hans historia är hjärtskärande. Hans märke i panan betyder kärlek.











Dagen!

Idag var jag inte i skolan, av vissa skäl. Så jag klippte mig, sen var jag med Malin, vi typ somnade, vi spelade lite UNO, hon typ vann som vanligt, sen åkte hon hem.

Nu  har jag lyssnat på massor med musik, ska snart äta! :D


RSS 2.0