Dagens låt!


Papa Roach - ...To be loved



Dagens Låt


Dead By April - Losing You





Godmorgon!

Idag vaknade jag vid 08, har precis käkat frukost, snart ska jag göra mig i ordning lite, för först ska jag till Tors-harg o åka pulka med Malin, sen ska vi hem till henne o äta o kanske spela lite UNO. :)<3 Sen ska vi på dans, vi ska dansa Streetjazz o kanske Hip-Hop :D

Jag är så inte bra på att dansa men det är kul. :) Imorgon är det skola... Inte okej! Längtar tills på lördag, då är det träning igen! Najs! Så ska jag sova hos Malin den lördagen :D Rolig helg! Den här helgen har varit rolig också :D

Dagens Låt!


Sum 41 - Hyper-Insomnia-Para-Condrioid

(Haha, cp namn på låten!)





Kvällen

Tjatja! Nu har jag varit hemma i 20 minuter. Hade som sagt träning idag, var suerrän, grabbarna är asroliga +En tjej dååh :P Sen så åkte jag hem, duschade, åkte till Malin, sen kollade vi på "I Rymden Finns Inga Känslor"
Skitbra film :D

Sen så spelade vi lite kort, hon är jue lite sjuk så hon var jättetrött, men hon vann på UNO och en gång på kort, sen skulle jag gå hem vid 20:30 Meeeen! Då hamnade vi i en diskusion om vad vi ska göra nästa helg o lite mer. Så klockan blev 21:40 när jag började gå hem, sen kom jag hem, käkade o nu sitter jag o lyssnar på musik.

Ska nog försöka sova lite :) Ska nog kolla på lite Naruto först.



Asså liiite söta dom ääär! :)


SÖÖÖÖTA!

Hejhej!

Nu har jag suttit och varit kreativ i nästan 2 hela dagar, är snart klar med min hemlis, hihi! Idag äre träning, yeeeeeeey!!!!! Har längtat :D Sen blir det hem till Malin o kolla på film :D<3 Kommer bli värsta bra dag!

Kul jag har haft med att vara kreativ :) Jag tog mig tid att sätta mig ner och göra något jag har lovat. :)

Jag älskar dig Malin :D<3 Om du inte har klurat ut vad jag har gjort i två dagar så kommer du få veta nästa vecka :)




Haha, NARUTO!!!

Idag!

Yohoj! Nu ska jag snart gå till skolan, sen ska jag vara med Malin till ~16 sen ska jag till Said :) Idag kommer bli super! Jag vet inte vad vi ska göra, återkommer om det xD

Kom till avsnitt 40/220 på Naruto igår :D Jag gillar verkligen den serien asså!




Söööööötaaa! :)

Hinata <3 Naruto
:)

Dagens Låt


Linkin Park - In The End (Naruto Style!)

-Jiraiya VS Pain-


Jaha!

Idag har varit en rolig dag, jag var i skolan och det gick bra. Sen kom jag hem, gjorde mig i ordning för att åka på dans med Malin och Ellida :)<3 Det gick väl hyfsat, träffade min kusin där också. Sen åkte vi till Ica Maxi :D

Hoppas Malin blir helt frisk snart, btw hon är världens bästa xD Kolla hennes blogg

Nu ska jag nog kolla på lite Naruto innan det blir sängen!



Hejssvejs!

Idag så har jag varit värsta Zombien i skolan, jag sov mig igenom spanskan och höll på att döda min lärare på SO:n i slutet. Har haft ont i huvudet och varit trött hela dagen... Men nu är det lite bättre.

Jag ville tränna idag men Johnny sa att jag inte borde utan att jag borde ta det lugnt så, imorn blir det iaf att träna. Nu blir det att kolla på lite Naruto! :D


N

Morgon!

Haha, vaknade klockan 7:30 :( Men snart blir det iaf skola... Vi går till 15:25 idag, inte kul. Men efter skolan blir det nog direkt hem och träna! sen kanske det blir att gå till någon kompis, fast jag måste laga mat först.

Började kolla på den japanska anime-serien Naruto igår :) Den var väldigt bra, så det kanske blir att kolla på Naruto med Max senare idag. Kom bara till avsnitt 8/220 :D Blir en hel del kolla! Har alltid vetat vad Naruto är men aldrig kollat så mycket på serien.

Men jag har en favorit! Sasuke! :D Han är lätt bäst!







The Dark Lurking

"Året är 2017. På en underjordisk forskningsstation går ett experiment fruktansvärt fel. All kommunikation med jordytan är bruten och för de åtta överlevarna står valet mellan att barrikadera sig och hoppas på att hjälp kommer innan maten tar slut, eller att ta sig upp för de tretton våningar som leder till ytan.

Frågan är bara vad som är värst: att svälta ihjäl eller att möta de horder av hungriga, muterade, köttätande varelser som nu har tagit över stationen?"


Enligt mig en typisk Skräck/Action rulle... Ganska bra, rätt underhållande, jag gillade den. Den kunde ha varit bättre... Jag tycker om Sci-Fi och skräck. Det gjorde filmen rätt cool endå. bra specialeffekter däremot så såg det väldigt animerat ut i vissa scener.

Den var otroligt mycket bättre än vad jag trodde och jag tycker att den är värd och se. Inget storslaget men den får 5/10


(Fulaste fodralet ever made)





Silent Hill

"Roses dotter Sharon har fått en ovanlig och till synes obotlig sjukdom.
I Roses kamp för att hitta ett botemedel flyr hon till staden Silent Hill, som Sharon upprepar i sömnen hela tiden. Rose är övertygad att staden har svaret på Sharons sjukdom.

När Rose körandes närmar sig Silent Hill står det plötsligt en mystisk figur mitt i vägen och tvingar henne att köra av vägen och krocka.
När hon återfår medvetandet är Sharon borta och hennes desperata sökande efter dottern tar sin början i den kusliga, besatta och övergivna staden Silent Hill."


Personligen tycker jag att filmen var bra, ganska schyssta specialeffekter.
Den liksom kröp under huden på en ibland. Jag tycker att det är en av dom bättre filmerna som är baserade på spel. Den fick mig att liksom vilja se vad som händer härnäst. Dock var den lite seg i början. Den får 6/10

Idag :)

Idag har jag typ suttit hemma och hållt på med bloggen och lyssnat på musik :) Sen kom Marvin över och vi kollade på Silent Hill, just nu sitter vi bänkade framför filmen The Dark Lurking! :)

Jag gillar båda filmerna, iaf är The Dark Lurking bra hitils :) i veckan blire nog att va med Max och så ska jag nog dansa antingen Breakdance eller Streetjazz med Malin, om hon blir frisk :)


Dagens Låt




Immortal Technique - The Point Of No Return



Tjatja!

Nu har jag vaknat, igår så var det träning. Det var kul som satans! I fredags så sov jag hos Malin till igår :D Det var superkul, fast hon blev typ sjuk.... :( Men nu har jag bestämt mig för att jag ska fortsätta med amerikanskfotboll, det är askul :) Igår kollade jag också på filmen "Any Given Sunday" den var asbra :) Handlar om just Amerikanskfotboll och det häftiga är att laget det handlar om heter "Sharks" precis som laget jag spelar i :D

Snart ska jag gå ner och äta, sen så ska jag ringa min kompis Max o kanske dra över en sväng till honom :)

Dagen!

Idag så hade vi skola, sen gick jag till kören med Malin och Jessica. Sen så åkte jag hem och skulle vara med Max, men han hade precis varit hos mig, men jag var inte hemma då, så jag sprang ikapp honom eller typ när han skulle öppna dörren hem till sig så kom jag hahah!

Han satt o spelade Naruto: Ninja Storm 2 och jag chattade med Malin och kollade på.

Nu ska jag nog gå o lägga mig!

Guild Wars

Ville bara säga att jag lirar Guild Wars, fast inte just nu, ska inte spela igen förens den 4:e Februari, men jag har iaf Guild Wars


Jag tycker att spelet får 8/10 i grafik för att vara så gammalt som det är, 10/10 för handlingen, 10/10 för miljön. Spelet är väldigt stort om man har alla 4 spelen (GW: Prophecies, Factions, Nightfall och Eye of The North.) Jag har alla. Det är ett väldigt roligt spel, max level är dock bara 20, men det finns så många olika saker att göra, skills att hämta, armors att samla, jag tycker spelet är väldigt intressant och har många roliga klasser att spela som.

Spelet är väldigt kul för att det har känsla, är väldigt fint uppbyggt, har en skön handling och är ganska stort, dock kan man inte hoppa! Det ogillar jag. Mina favorit klasser är Dervish, Assassin, Necromancer och Ranger.

Det går ganska fort och levla, dock är det ganska tråkigt att spela själv. Spelet är inte så krävande men fortfarande snyggt med andra ord, bra optimerat.

Just nu är jag ganska noob och har som max en lvl 8 ranger, dock gör jag ganska imba skada med min Complete Collection bonusbåge, skadar 95-110 :) Ganska schysst.

Det finns alltid nya saker att göra, saker att upptäcka, saker att hämta, saker att döda! Och så finns det som sagt ett stort utbud på klasser. Du väljer att börja i en av spelen med en gubbe du kan spela följande klasser i varje spel, dock är Ritualist och Assassin Factions klasser och Dervish och Paragon är Nightfall klasser. Fast kan du resa till alla spel med alla gubbar, det är bara att man måste börja någonstans.



Propheciesklasser: Ranger, Monk, Warrior, Necromancer, Elementalist och Mesmer

Factionsklasser: Ranger, Monk, Warrior, Necromancer, Elementalist, Mesmer, Ritualist och Assassin

Nightfallklasser: Ranger, Monk, Warrior, Necromnacer, Elementalist, Mesmer, Dervish och Paragon

Eye of The North klasser: Man reser till Eye of The North vid level 20 från någon av spelen, allså kan man inte börja i Eye of The North och inga nya klasser tillkommer, bara en massa skills och armors.


GW


DET FINNS EN TRIAL PÅ GUILD WARS OM MAN BLEV SUGEN PÅ ATT PROVA!

TRIAL!

Skoooolan nästa!

Nu ska jag snart gå till skolan, fast jag skulle hemskt gärna borsta tänderna först. MEN! Mamma duschar -.- Well, well, idag ska jag vara med Malin, jag ska hjälpa henne lite med läxor. :)

Vi är lediga från skolan på fredag!! Så imorn är sista dagen i skolan för denna vecka. :) Så jag ska till Malin vid 10-11 på fredag förmiddag (Y)

Sen på lördag äre träning igen, läääääääääängtar! Sen kanske jag ska följa med Malin och dansa någon dag :$ Haha :P Undra hur det kommer gå, hahahahahaha!



Godmorgon

Gooodmorgon! Nu har jag vaknat! Snart blir det att gå till skolan :) Efter skolan ska jag vara med Said, vet inte vad vi ska göra kanske göra lite läxa :)

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, blir lite småtråkigt eftersom jag brukar vara med Malin men jag vet inte ifall hon kan eller ens vill. :) Anyway så ska jag försöka få tag på fläktar till datorn :)

Malin ska nog gå på BIO någon gång den kommande veckan eller i helgen, då blir det nog stt kolla på "Welcome To The Rileys" :)

En kanonstart på dagen med låten:

Alias med In Flames



:D

Nu har man fixat datorn :))) Har man en ny, fast ska fixas lite till som sagt... Men den funkar hyfstat. Nu blirre snart sängen.

Ska installera lite spel på denhär datorn sen :) Imorgon äre skola kom jag på, haha! Längtar tills på fredag, då äre heeeelg!

Veckan :)

i veckan så ska jag vara med Said och sova hos Malin, sen har jag träning på lördag och så ska jag nog pilla lite dator o annat xD

Just nu sitter jag med världens blötaste fötter, trampade i en vattenpöl på vägen hem från skolan :( Så lyssnar jag på lite musik :)

Snart ska jag hem till Kent och sova där tills imorn :)




JAG BJUDER SÅÅÅÅ PÅ DEN BILDEN! Haha, lite halvskum bild sen i höstas :)




Godmorgon!

Hejhej, nu är det måndag, Slutar 15:25 :( Sen ska jag hem till Henke och kolla på lite datorfläktar, 6/9 var trasiga på datorn jag fick av pappa, bra där farsan! Så det blir att köpa nya, funderar på 4 Fractal Design fläktar, ligger på en ~80kr styck, men det är inte min prio ett när det gäller vad jag ska lägga pengar på :)

Men nu ska jag borsta tänderna och lite annat :) här har ni något som kan sätta fart på kroppen :P



Miley Cyrus - Hoedown Throwdown




16 Januari

Tjatja! Nu har jag precis kollat klart på sista Sagan Om Ringen filmen (Konungens Återkomst) :) Nu ska jag kanske städa undan lite, sen kanske jag ska vara med Malin.


Igår

Igår så var jag i skolan till klockan 12 sen så stog jag ett tag och pratade med Malin, sen gick jag hem till Marvin, vi pratade om vad som skulle hända under dagen sen så visade han mig lite Ytube klipp och sen så åkte vi och tränade Amerikanskfotboll, det var askul! :)

Så idag har man träningsvärk som är från hell, fast det är rätt skönt! :) Well nu ska jag städa lite :)



14 Januari

Snart ska jag gå till skolan, efter skolan ska jag hem till Malin.:) Fredagar är våran nästlängsta dag... Slutar 14.50 Joooobbigt! Haha :) Men idag blir nog bra :)

Dagens Låt



Issa - Det Bästa Man Kan Få





Malin, du är det bästa man kan få :)

Goddagens!

Hejhej :) Nu har jag precis käkat en macka. :) Snart ska jag sova men först blirre än duuuusch! Idag har varit en superdag! jag hade faktiskt inte lust att strypa hälften av mina lärrare och så var jag med Malin :D

Träning gör skillnad, dock så tränade jag inte idag :S Men imorgon blir det att tränna efter kören!

Kram på er!!

//Emil :)

Imorgon

Imorn är det skola :D då blire att träffa alla igen :) Sen så ska jag vara med Marvin efter skolan, vi ska nog kolla på filmen "Doomsday" och spela lite Lips :)


Dagens Låt!



Fonky Fresh, B-raz - Det bara e så





Mums!

Hejhej!!! Idag har varit en superdag :) Jag vaknade klockan 9:15 eller någonting och blödde näsblod, mindre kul men jag hade väkning klockan 20 över så...

sen så var det bara att äta frukost och göra sig i ordning för att gå till Malin :)

Jag gick och efter ett några hundra meter halkade jag :( Jag mötte Malin efter en bit och några meter ifrån hennes hus så halkade jag igen. :( Sen så spelade vi spel, jag vann på två saker! :) Av typ 6 :D Malin är bäst som alltid :P

Sen så lagade vi pyttipanna och ägg. efter det kollade vi på Hannah Montana: The Movie, den var mycket bättre än vad jag trodde (Rekomenderas att se) Sen så gick vi till bussen och åkte till stan :D

Medans hon klippte sig så gick jag runt lite i SAMMA affärer hela tiden xD Sen så käkade vi supergod mat på stan. sen så åkte vi och kolla på en byrå Malin ska ha :) Sen så åkte jag hem.


Dagen!

Jag vaknade klockan 13:37, sen så satt jag vid datorn ett tag, käkade lunch. Hade en jätteintressant konversation med Johnny. Sen gick vi till Konsum, där träffade jag Malin xD Humöret har varit på topp hela dagen!

Sen kom jag hem, satt framför datorn, funderar på att göra en video o slänga upp på YouTube, men vad ska den handla om? Vampire Dairies eller True Blood. Sen blev det att tränna :D Det var skönt, fast jag måste bygga upp lite muskler igen. :)

Hoppas morgondagen blir lika bra, då ska jag vara med Malin.:)

En dagens låt beställd!

Stone Sour - Through Glass




Allan eller Godric?

Jag föredrar Godric, han är helt awesome! älskar när han pratar Danska




Allan!                                                                                               Godric!


Godric

Godric är min favoritkaraktär i True Blood. Han är så awesome när han bara kör sin grej! Han är beviset är på att vampyrer kan vara goda :) Jag bara älskar när han pratar! Det ger mig rysningar när han säger sina repliker... Asså! mitt favoritcitat är nog "Förlåtelse är kärlek, kärlek är allt".

Jag började gråta när han sa "2000 years is enough". Varför gör man så mot honom!?



KOLLA INTE PÅ DETHÄR KLIPPET OM NI INTE HAR SETT HELA SERIEN!

Godrics slut :(




Dom gör det inte lätt för en som är lite sentimental, försökte att inte kolla, men kollade ändå och jag gråter :(

Dagens Låt


Jace Everett - Bad Things
(True Blood Opening)



Hejhej

Idag har jag bara suttit på mitt rum och kollat på True Blood, ätit lite och kollat efter lite filmer. imorgon tror jag att jag ska göra lite saker, ta en promenad, städa lite och vara social istället för att sitta på mitt rum och kolla serier.

Well, nu har jag iaf kollat klart på alla True Blood säsongerna och ska jag kolla klart på Vampire Dairies. Vilket vampyrlov det har varit xD Så nu skulle jag vilja ha tips till en ny serie att kolla på (avd som helst går bra) :)

Jag började faktiskt gråta när min favoritkaraktär dog i True Blood :'( kommer ihåg det så precis. "2000 Years is enough, i want to meet the sun" R.I.P Godric.

True Blood är lätt den bästa serien jag har sett på länge :)




Torsdag - Fredag

Well, nu har Malin precis åkt hem... Tråkigt men sant. :( Vi hade jättekul idag, men jag höll henne vaken typ hela natten... FÖRLÅT! My bad ;(

Igår kollade vi på film, spelade kort och lagade mat. Sen när vi skulle gå och lägga oss kunde inte jag sova, så vi spelade lite kort och sen skulle vi sova, men jag somnade inte för ens klockan 07:45 och jag höll Malin vaken. Förlåt :D

Sen imorse klockan typ 11 väkte Malin mig och tvingade mig och gå upp... Sen så gick vi och handlade, jag gjorde frukost. Sen spelade vi lite kort... Förlorade som vanligt. Sen så gick vi på promenad, Det var jättekul :D  Sen när vi kom hem så spelade vi lite "Boogi" på Wii, då vann jag, men det var första gången för Malin. Hon var superbra (a)


Sen käkade vi pannkakor. Sen så spelade vi lite UNO, jag förlorade... Igen. Sen så spelade vi lite mer kort, jag förlorade ännu mer. Sen så mysste vi väl lite, Malin käkade MASSOR med chips... Sen åkte hon hem :(

Hade två underbart roliga dagar :D Tack Malin! Älskar dig :)

Hihi!

Idag kommer Malin och ska sova här :D Jaaa! Vi ska ha superkul :)

Idag skulle jag egentligen vakna tidigt vaknade och kolla på klockan.... Den var 11:11 Haha! Så nu har jag duschat och tagit på mig lite kläder iaf :D (a)

Nu ska jag gå ner och käka, sen ska jag nog lyssna på lite Musik och städa lite mer :D


Bjuder på en bild jag tog igår :D Tackar mamma för att jag fick låna hennes D5000

MIG!

Dagens Låt


Jay Sean - Down Feat. Lil Wayne








So baby don't worry
You are my only
You won't be lonely
Even if the sky is falling down
You'll be my only
Don't need to worry

Oookej!

Idag har varit en kass dag tills jag pratade med Malin, fanns en hel del som jag behövde få ur mig, tack för det älskling :D

Idag har jag typ fotat jääättemycket och några bilder blev helt störda på mig :D

Imorgon ska Malin sova här, då får jag äntligen träffa henne igen, har gott 4 dagar utan henne och ganska mycket har hänt :)




Denhär redigerade jag lite :D

Mee!

B-Day!

Idag fyller Johnny år! Yeeey! Jag skulle ha gått upp och hjälpt till med tårtan men jag har inte sovit något på hela natten :( Så ikväll blir det att lägga sig tidigt för imorgon kommer Malin hit och ska sova här tills på fredag :D Längtar <3

Jag har planerat lite om imorgon men det är rätt svårt, men jag har nog kommit på lite saker att göra :) Jag får återkomma med mer bilder senare, fick fota :) Lånade mammas Nikon någonting D xD

Dagens Låt




Michael Jackson Duet With Akon - Hold My Hand
(Bästa låten ever)




Hold my hand
Baby I promise that I'll do
All I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come between us if you just hold my hand

Idag :)

Idag trodde jag delarna till min dator skulle komma, men icke sa nicke. Så jag gick hem till Marvin, vi kollade på lite YouTube klipp och så spelade vi en match på BlackOPS, jag är så PODBOT! Jag förlorade med 100000 - 0....  inte okej. . . Jag vet inte ifl jag vill börja spela igen om det ska gå så hela tiden.... Men, men. Sen gick vi hem till mig och nu sitter vi här och spelar Lips :D

Imorgon är det Johnny födelsedag och på torsdag ska Malin sova här :D<3

Finally!

Jag tror att jag börjar förstå nu :) Tänk att det är som det är :D Underbart ibland! Äntligen har jag nog fattat. Tänk vad lite tänkande och en macka och ett glas mjölk kan göra. jag förstår!


Tänk såhär, vilken del av dig vill folk ha. Jag vet att min familj, min flickvän (Som betyder allt för mig), mina kompisar och säkert andra runt omkring mig gillar den glada och positiva Emil. Jag ska inte vara sur, varför? Jag förstör bara för mig själv! Jag kom på mig själv med att må kasst och vara sur, men varför?! Jag har inget själ att vara sur. Visserligen händer det massor med saker i mitt liv och jag känner inte att jag har någon bra koll på vissa saker. Men allt kommer lösa sig.

Varje gång jag är med min underbara Malin så vill hon så gärna att jag ska vara glad och jag vill vara glad. För då bli hon glad! När ska jag fatta det?! Äntligen tror jag att jag förstår ordentligt! FEEETT MED NICE!

Well...

Jag hade inte tänkt att blogga idag men, aja.

Idag var jag hos Marvin ett tag. Vi bestämmde att jag skulle följa med o spela Amerikanskfotboll på lördag, kul om man gillar det, då ska jag nog börja med det :) Så kollade jag på när han spelade lite Slaget om midgård :) Efter det så gick vi hem till mig och spelade Lips :D Det var askul, så kul har jag inte haft på ett tag, med en kompis iaf ;)

Idag beställde jag hem datordelar för 1000kr, hmm. Så imorn bli det att pilla dator :)

Idag är jag på pissigt humör, jag har ont i huvudet och magen! Jag kan inte sluta tänka på allt som kommer att hända eller Malin och jag bara saknar henne mer och mer, trots att det var TVÅ dagar sedan vi sågs!!! asså, något är seriöst fel med mig.

Aja, jag behöver nog bara sova. Har inte sovit gott på länge nu.

Dagens Låt

Bryan Rice - No Promises








Hey baby, when we are together,
doing things that we love.
Every time you`re near I feel like Im in heaven,
feeling high
I dont want to let go, girl.
I just need you to know girl

I dont wanna run away,
baby youre the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight,
I just wanna die in your arms

Dagen

Idag har varit en intressant dag, jag var med Marvin ett tag, kanske ska med honom till hans Amerikanska Fotboll på lördag o prova lite, kan vara kul som faen. Gillar jue och vara lite våldsam och att göra illa sig är jag asgrym på! Sen gick jag till Henke, vi kikade lite på min dator och kom fram till att mitt nätagg är 20 pins och inte 24, så det blir att köpa nytt nätagg och en DVD-rom, men vi vet inte ifall jag behöver något mer, kommer kosta en hel del.


Sen gick vi och käkade pizza på hawaii, käkade en Gorgonzola, var inte så gott, men jag var tvungen att pröva något nytt. Sen gick vi till Henke igen, lekte lite med hans Cannon EOS 60D KUL! :) Sen höll vi på lite vid datorn. Sen kollade vi på en film vars namn jag har glömt.... Fast den var bra.


Den handlade mycket om folk som dog och försvann och blev kära. :) Fick mig att sakna Malin :(


Malin o jag har varit tsm i 3 månader om 10 dagar, fett fort tiden går när man är kär :)

Några visa ord från mig.

Jag älskar att komma på egna typ "visa" ord. Det tycker jag är kul, mycket är taget från vad jag känner i ett visst ögonblick eller wahtever, lite är taget från böcker och film (Fast som sagt, dom ska helst va mina egna) men, det är kul :)

Som dom som känner mig vet så ÄLSKAR jag att prata Engelska, gör det hemma ofta och jag spelar jue mycket (Inte just nu)

It's time to stop running, the only way to make the problems go away is to face them, face your demons.

2011!!!!

Hejhej! Nu är det 2011, om ni inte har märkt det redan... jag firade nyår med min underbara Malin :) Vi spelade massor med sälskapsspel, jag förlorade typ hela tiden :( Men, men! Thats life! Så kollade vi på Pap hammar och I Am Legend, dom var bra :)

Älskar dig Malin!



RSS 2.0